Gegevens gebeurtenis

GELUKSROUTE ROTTERDAM

Tijd: Juni 27 2015 tot Juni 28 2015
Locatie: op locaties verspreid door Rotterdam
Website of map: http://geluksroute.nu/editie/…
Telefoon: 010-7531432/06-53224820
Soort gebeurtenis: rotterdam, als, gelukkige, stad, zichtbaar, maken
Georganiseerd door: Geluksteam Rotterdam/Marike van IJssel,Çita Lampers
Meest recente activiteit: 16 Mei 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

In het weekend van 27 & 28 juni 2015 de Geluksroute als een lint door Rotterdam laten bewegen, dát is het verlangen, daarom deze aankondiging.

Waar word jij gelukkig van?

Wil jij jouw geluk delen?

Dat is de uitnodiging van de Geluksroute. Vragen om eens bij stil te staan en aandacht aan te geven...

Geluk ervaren en zichtbaar maken. Ontmoeting, verbinding, delen vanuit je overvloed. In co-creatie de Geluksroute laten ontstaan en er samen vorm aan geven.

Zelf word ik bijvoorbeeld gelukkig van mijn kunst en creativiteit en te leven vanuit mijn hart en mijn inspiratie. Hieraan geef ik onder andere uitdrukking in mijn 1000 kraanvogels Artcraftproject met de kernwoorden Geluk, Gezondheid, Vrede.
Vanuit het verlangen dit geluk te willen delen heb ik aansluiting gezocht bij de Geluksroute, initiatief van Marike van IJssel uit Leiden. Een route langs plekken waar mensen geluk met elkaar delen, sprak tot mijn verbeelding, dát zou ik ook in Rotterdam willen laten ontstaan. Daarom maak ik nu deel uit van het Geluksteam  Rotterdam.

Waar word jij gelukkig van? Wil jij jouw geluk delen? Wil jij daarmee deel uitmaken van de Geluksroute Rotterdam? Als Geluksbrenger, als Geluksplukker en/of als lid van het Geluksteam Rotterdam?

Wij zien de metroroute als Geluksroute. De metroroute zorgt voor verbinding door Rotterdam, van Oost naar West, van Noord naar Zuid. Net als de Geluksroute voor verbinding wil zorgen tussen mensen die geluk willen delen met elkaar. Met de metro kunnen mensen zich gemakkelijk van de ene gelukslocatie naar de andere verplaatsen, is de gedachte en zij kunnen zo door heel Rotterdam gelukslocaties bezoeken. Gaaf toch?
Heb jij een initiatief waar jij gelukkig van wordt, een bezigheid, een locatie in de buurt van de metro? Wil jij je daarmee verbinden aan de Geluksroute in het weekend van 27 & 28 juni 2015, laat het ons dan weten!

Op zondagmiddag een 'Picknick van Overvloed' laten ontstaan als een 'potluck' is in elk geval een verlangen: je neemt je eigen gerecht, lekkers en/of drinken mee waar jij gelukkig van wordt, genoeg om met anderen te delen. Of je kunt iets meebrengen waar jij gelukkig van wordt voor de omlijsting van de maaltijd en anderen daarin laten delen: een mooi verhaal, een lied, een sketch... Zo ontstaat er een gezamenlijke maaltijd met een levendige omlijsting op verschillende plekken door Rotterdam. Dat creëert een gevoel van verbondenheid. Zie je het voor je?

Gelukssprankeltjes zijn zich aan het verspreiden, het is aan het borrelen en bruisen, er komen al aanmeldingen van Geluksbrengers binnen... Ben jij ook zo benieuwd wat de Geluksroute in beweging gaat zetten, bij anderen, bij jou?

Namens het Geluksteam Rotterdam,
Çita Lampers
010-7531432
06-53224820
geluksroute010@gmail.com

http://www.maexchange.nl/company/geluksroute-rotterdam/

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor GELUKSROUTE ROTTERDAM om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

Netwerk van Rotterdamse goeddoeners en burgerkracht . Regio 010 Iedereen timmert mee aan de stad

© 2020   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden