KONINGSDAG in Alexander waar en wat is er te doen

Gegevens gebeurtenis

KONINGSDAG in Alexander waar en wat is er te doen

Tijd: April 27 2015 hele dag
Locatie: XerxesDZB Faas Wilkens, Ambachtslein,Nesseboulevaart winkelcentrum
Straat: Igor Stravinskisingel 1,Ambachtsplein, Nesselandeboulevvaart
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: vier, koningsdag, bij, xerxesdzb
Georganiseerd door: Xerxes winkeliersverenigingen
Meest recente activiteit: 24 Apr 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

1 Vier Koningsdag bij XerxesDZB Nesseboulevaart,Ambachtsplein en Winkelcentrum Lage Land

Op Koningsdag kleurt XerxesDZB oranje. Sportpark ‘Faas Wilkes’ biedt voor zowel jong als oud, op de boulevard, de velden en in het clubhuis de leukste festiviteiten en activiteiten.
Met Oudhollandse spelen, een voetbaltoernooi en een traditionele vrijmarkt is Koninsdag het evenement van de lente bij XerxesDZB. Dit jaar gaan we op 27 april 2015 sportief en met veel plezier de verjaardag van onze Koning Willem Alexander vieren. Het beloofd een mooi oranje spektakel te worden. Een gezellig ouderwets Koningsfeest met een sportief tintje op Sportpark ‘Faas Wilkes’.

Er is een vrijmarkt voor jong en oud op de Boulevard en langs de velden van XexesDZB. Een jeugd- en senioren 5×5 voetbaltoernooi voor de leden en bewoners uit de omliggende wijken. Een Koningsplein en Koningsveld met diverse Oudhollandse spelen.

Ook is er een gezellig terras met muziek, waar bezoekers een hapje en drankje kunnen nuttigen. Er zijn diverse eetkraampjes variërend van snoep, poffertjes, hamburgers, ballen gehakt e.d.

Het programma van de dag is als volgt;
08.00 – 17.00 Vrijmarkt
10.00 – 13.00 Jeugdtoernooi
12.00 – 16.00 Oudhollandse spelen en sportactiviteiten
13.00 – 16.00 Seniorentoernooi

Wil je meedoen aan de vrijmarkt of met één van de toernooien stuur dan en mail naar koningsdag@xerxesdzb.nl. Door je aan te melden reserveer je een plek voor de vrijmarkt en is jouw verkooppunt vast. Speciaal voor iedereen die met een kleedje of een kraampje een mooie plek wil hebben is het Sportpark vanaf 06:00 uur geopend.

Reserveren vrijmarkt Ambachtsland kan niet. Gewoon vroeg gaan zitten.

Programma https://www.facebook.com/events/801564616597567/

Koninginnedag Lage Land winkelcentrum. Vrijmarkt. Reserveren voor plekje is voor kinderen gratis. (Aanmelden bij winkeliersvereniging) Bij aanmelden krijg je ook nog op de dag gratis een lunchpakketje. En de beste zichzelf verkopende kinderen winnen een prijs. Geen commerciele standhouders toegestaan. Verder springkussen en veel meer.

2 Nesseboulevaart is een braderie/kermis met atracties en optredens.50 kramen. Zo vindt u er kleding en modeaccessoires, sieraden, schoeisel, lederwaren, cosmetica, parfum, multimedia en elektronica, bed textiel dierenbenodigdheden, en woondecoratie.Draaimolen springkussen en lekker eten.nesselande75x2821

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor KONINGSDAG in Alexander waar en wat is er te doen om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden