Gegevens gebeurtenis

LEKKER LAGE LAND

Tijd: Juni 20 2015 hele dag
Locatie: Winkelcentrum Lage Land
Straat: Winkelcentrum Lage Land
Plaats: Rotterdam
Website of map: http://www.winkelcentrumlagel…
Soort gebeurtenis: eten, en, luisteren, naar, life, muziek
Georganiseerd door: winkelcentrumlageland
Meest recente activiteit: 12 Jun 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Kom zaterdag 20 juni naar ‘Lekker Lage Land’!

 

Je kunt er een lekker luchtje voor vaderdag kopen, maar ook je schoenen laten poetsen. Je kunt cocktails en wijn proeven, maar ook de nieuwste Chinese ‘tapas’. Je kunt er ravotten op een springkussen van 27 meter lengte, maar ook Jules Deelder zien op het megagrote opblaaspodium. Kortom, het event ‘Lekker Lage Land’ op zaterdag 20 juni mag je gewoon niet missen!

 

De winkeliers van het winkelcentrum Lage Land hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een geweldig programma. Vanaf zaterdagmorgen 11 uur gonst het van de activiteiten. Op en rond het plein staan 16 pagodetenten opgesteld. In elk van die tenten is iets te doen, te bekijken of (gratis) te proeven. Veel winkeliers grijpen Lekker Lage Land aan om samen met een collega-winkelier hun vaste klanten te verrassen. Welke hapjes van de slager passen goed bij de drankjes van de slijter? Welke zomerworkshops heeft het cursuscentrum? En welk trendy kapsel gaat samen met de nieuwste mode van de catwalk?

 

Verrassende hapjes proeven

Proeven is een belangrijk onderdeel van Lekker Lage Land. Maar ‘Lekker’ gaat verder dan de tong: het staat vooral voor ‘genieten’. Daarom spelen de winkeliers ook in op de naderende zomervakantie. Genieten wordt het óók van het gospelkoor onder leiding van Denise van Wijngaarden en tropische klanken van de feestband Exobeat. Verder zijn  op het plein stands te vinden op het gebied van ouderenzorg en buurtwerk. De winnaar van de “Battle of the brandambassadors” David Trampe (Dr. Cocktail) zal ook zijn kwaliteiten tonen! En ook voor de kleintjes wordt het een feest. Er staat een gigantisch springkussen opgesteld én een grote glijbaan!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor LEKKER LAGE LAND om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden