Gegevens gebeurtenis

Winterfair 15 december

Tijd: December 15 2012 hele dag
Locatie: capelle ad IJssel
Straat: Capelle centrum
Plaats: Capelle ad Ijssel
Soort gebeurtenis: winterfair, en, kunst
Georganiseerd door: Gemeente Capelle ad IJssel
Meest recente activiteit: 1 Dec 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Uitstapje naar Capelle

Gaat Capelle Rotterdam verslaan op het gebied van uitgaan en cultuur? Ik denk het niet. Maar Capelle aan den IJssel heeft wel een paar belangrijke voordelen ten opzichte van Rotterdam. Er is één stadscentrum met veel voorzieningen dicht bij elkaar, waaronder het grote overdekte winkelcentrum De Koperwiek. Je kunt altijd gratis parkeren achter het gemeentehuis en er is een snelle en comfortabele metroverbinding met Rotterdam.
DECEMBERTIPS: naast De Koperwiek (kerstinkopen!) staat het hoge gemeentehuis. Bekijk daar op werkdagen de Imabna-groepstentoonstelling waar 10 van mijn werken hangen. Aan de andere kant van het winkelcentrum is een ABN-AMRO met 20 werken van mij, ook vrij toegankelijk. Daartussenin, aan het Stadsplein, vind je het Isala-theater. Op zaterdag 15 december neem ik daar samen met 26 andere kunstenaars deel aan de gratis Winter Art Fair: schilderijen, aquarellen, sieraden, zeefdrukken, keramiek, iconen en beelden. Kortom veel cadeautips. Last but not least, de Kunstuitleen naast het theater. Daar is een gedeelte van mijn werk te huur en een aantal kleine werken in de verkoop. Kijk voor meer informatie op willem-bijl.nl.
Hartelijke groet en een prettige decembermaand,
Willem Bijl kunstschilder atelier: Etienne de Bouterstraat 60 3067 AG Rotterdam w.bijl7@chello.nl 010 842 36 51 06 294 37 295 www.willem-bijl.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Winterfair 15 december om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

Netwerk van Rotterdamse goeddoeners en burgerkracht . Regio 010 Iedereen timmert mee aan de stad

© 2020   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden