Zondagmiddagconcert in het Ommoordseveld

Gegevens gebeurtenis

Zondagmiddagconcert in het Ommoordseveld

Tijd: Mei 12 2013 vanaf 15.00 to 19.00
Locatie: De Blijde wei Ommoordseveld
Straat: Ommoordse veld
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: zondagmiddagconcert, in, het, ommoordseveld
Meest recente activiteit: 2 Mei 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Zondagmiddagconcert in het Ommoordseveld

Op zondagmiddag 12 mei om 15.00 uur is het eerste concert van dit seizoen in de serie zondagmiddagconcerten in het Ommoordse Veld. Kinderboerderij De Blijde Wei is de plek waar de concerten gegeven worden. De concerten worden georganiseerd door de Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen, een club enthousiaste vrijwilligers die zich bezighoudt met het wel en wee van het Ommoordse Veld. De entree is dankzij een bijdrage van de deelgemeente gratis en de concerten duren ongeveer 50 minuten.
Twee bekende Ommoordse koren geven samen dit concert: Kindercantorij Open Hof en Koor Hemelsbreed, beide onder leiding van Willem Blonk.
Het programma is afgestemd op de omgeving met alle aandacht voor dieren in de muziek. De kindercantorij zingt o.a. De beestenbende en Het dierenkoortje. Samen zingen de koren het grote stuk Captain Noah and his floating Zoo, een geestige toonzetting van het aloude zondvloedverhaal. Prachtige beeldende muziek, veelstemmig en in een stijl die aan musical doet denken. Daarbij zijn natuurlijk de nodige solisten: Petra Arnold als verteller, Folkert van Diggelen als de stem van God en Willem Blonk als Noach. Een heel aantal koorleden zingt kleine soli en Anton Doornhein is de begeleider aan de piano.
Vorig jaar brachten de concerten vele mensen samen op De Blijde Wei, we hopen dat ook dit jaar velen de weg naar het Ommoordse Veld weten te vinden.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Zondagmiddagconcert in het Ommoordseveld om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

Netwerk van Rotterdamse goeddoeners en burgerkracht . Regio 010 Iedereen timmert mee aan de stad

© 2020   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden