Contact

Kantoor en (Be)zoekers centrum het Bruispunt Kooikerweg 10  

Elke woensdag van 9.30 -15.30uur.

Stichting Makers en Doeners                     
Kamer van Koophandel:24477450 Drijvende kracht en WIJknetwerker Marjanne van Ginneken Telefoon 010-2203038 en 06-14037135
m.ginneken@live.nl

Bel, mail, chat gerust Kan ook buiten kantoortijden. Wij zijn gewoon buurtbewoners en vrijwilligers onder elkaar..

Banknummer:IBAN nummer  NL93INGB0004384395   onder vermelding van Makers en Doeners, penningmeesteres, Yvonne Ligteringen.

Algemeen postadres Grote Beer 980, 3067MB Rotterdam

Dit jaar is Makers en Doeners  op de cultuur tour gegaan. Kunst, ambacht en het rijdende buurthuisje "Tante".

Samensturing en publieke waarde creatie. Rotterdammers maken de stad. Burgerkracht en co-operatieve gebiedsontwikkeling. No nonsense aanpak. Non-profit vrijwilligersnetwerk/organisatie. Kruisbestuiving van grappige, leuke, blij makende ideeën en initiatieven. Burgers in zelfbeheer. Ontwikkelaars van co-operatieve gebiedsontwikkeling via kracht netwerken. Frisdenkers en doeners aanboren.
Kring van vrienden en vriendengroepen van vrijwilligers en kleine ondernemers, met de passende groepsnaam Makers en Doeners. Een vrolijke verzameling doeners, met passie voor de buurt en het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor iedereen. 

Vrolijke "Doe-het-zelf" -doe-het-samenleving. Waarom dat moeizame gestuntel? Lekker Eigen WIJ(k)s.Bij ons zie je alle kleuren in de logo's. En we bakken het graag bruin.

De doeners van de stad en dorp. Het is bij deze groep standaard; niet mauwen maar bouwen!

Een netwerk van goeddoeners. Helpen elkaar en werken samen, zorgen voor levendige buurten met handige oplossingen voor met name de mensen die klem raken in de malle molen van bezuinigingen en instellingen. Uit voor weinig en hulp onder bereik. Weggeven en ruilen. Kortom de lokale kringloop samenleving en versterken van zelfredzaamheid door samenredzaamheid.

Makers en DoenersZet je eigen stempel op de WIJk  

Hoofdsponsors: Gemeente Rotterdam, Fonds Haella, Gebiedscommissie Prins Alexander, Opzoomeren, Dienst Kunst en Cultuur, Buurtsteunpunt Bij Bosshardt, giften en inzet van wijkbewoners en locale ondernemers.

Makers en Doeners is powered by Stroom.
Makers en Doeners  Stroom pagina  

Micro financiering; Woonstad, Wijkalliantie, Lions Club Gouda, Ministerie van BZK.Het Goed Vlaardingen.

© 2018   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden