recycle cafe

Waar wanneer?

Het Recyclecafé en repaircafe zit in Het Palet (Duikerstraat 29) en is iedere maandag tegelijkertijd open van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname gratis. Wel zelf spullen meenemen. 

Wat is het Upcycle Recyclecafe?

Geef oude spullen nog een kans. Doe mee in het Recyclecafé. Pimpen van kleding. Van oud nieuw maken. Trendy upcyclen. Het is een club van mensen die elkaar inspireren. Daarnaast online ideeën en technieken uitwisselen. De vrijwilligers die het café runnen zijn niet alleen heel erg handig, ze geven ook tips wat u allemaal kunt doen met die oude spijkerbroek, saaie trui, kapotte fietsband of dat versleten houten speelgoed. Van een oude fietsband kun je een halsketting of armband maken, van spijkergoed kussens, een vloerkleed of een tas. Onze vrijwilligers zijn heel creatief en zitten boordevol leuke ideeën. 

Je kunt zelf gelijk aan de slag. Begeleiding en advies zijn gratis, net als het gebruik van gereedschap en de naaimachines.

Kijken,shoppen, zelf doen.

Geen tijd om te komen? Twee linker handen? Geen probleem. Je kunt online chatten ideeën delen en snuffelen in onze "winkel" tegen kostprijs hebbedingetjes kopen. Leuk voor verjaardagen en kerstcadeautjes. Pinterest online groep

Vrijwilligers

Nieuwe vrijwilligers en recycle-ideeën zijn ook van harte welkom.’ 

Contact:
Telefoon 06-14 10 56 54    info: m.ginneken@live.nl

Pinterest Recycle cafe ideeën. 

Recycle cafe facebook

© 2020   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden