BuurtBruispunten Be-zoekerscentrum

Be-zoekers centra en  Bruispunten

Rotterdamse Makers en Doeners hebben een eigen inloop spreekuur. Voor allerlei vragen over vrije tijd, Uit voor weinig. Recreatie. Iets doen in de buurt. En starten met eigen project/wijk evenement en veel meer. Het is een VraagMaqarRaak en wordt wijzer. Voor iedereen. Ook vragen over ruilen, verdienen, weggegeven, ondernemen, zelfgemaakte spullen aanbieden, gewoon gezellige dingen doen en alles wat er  te vinden is in de buurt en wijk. Vraag en aanbod centrum. Voor mensen die graag wat willen doen. Doen voor weinig dat is geinig. Dus goed doen en uitgaan voor iedereen. Er is veel te doen in Rotterdam Oost voor mensen met een smalle knip. Uitkomen is geen probleem als je weet waar je moet zijn. En wij weten waar Abraham de mostert haalt. WIJkWIJs in een moment zonder een cent.

Open: Elke woensdag 10.00uur-13.30uur Kooikerweg 10 Kantoor Makers en Doeners. "het Bruispunt" Routekaart Tel info 010-2203038 (overdag ook weekend, niet inspreken. Mailen is beter :m.ginneken@live.nl)


Bakkie in de buurt en pleisterplekken

Even een bakkie doen,internetten of gewoon een babbeltje. Flexplek met PCs en Fre Wifi. 

 BuurtBruispunt Kooikerweg 10

Vergadermogelijkheden (wel van tevoren aanmelden als u wilt vergaderen) Het is een ontmoetingsplek waar je op alle werkdagen terecht kunt. Kooikerweg 10 en de Dawesflat. Naast de Metro Ambachtsland en Romeijnshof. Kooikerweg is nu elke werkdag open van 9.00uur-16.00uur. Behalve de woensdag middagen. Routekaart Kooikerweg. Dawesweg op verzoek. routekaart Dawesweg

Bruispunten; plekken in de wijk. Posicentrum voor iedereen. Een open inloop. Een laagdrempelig  verzamelplek voor actieve burgers, startende sociale ondernemers en maatschappelijke organisaties. Buurtbewoners helpen elkaar om met goede maatschappelijke ideeën van de grond te komen.

Kom een bakkie halen en babbel mee over de buurt.

Ben je de crisis beu?
Wij maken er een posicrisis van door samen te werken. Eigen WIJze buurten slaan de handen ineen. Wij zijn de aanstormende nieuwe Doe-democraten. Geen partij maar een beweging van onder op. Samenspannende netwerken slaan een bres in de -kan niet,mag niet- muur. Door samenwerking. Filmpje over samenwerken als norm

Dagelijks positief nieuws is te volgen op Facebook Bruisend Alexander

Data en locatie Bruispunt:

  • Elke woensdag Kooikerweg 10 tijden 10.00-13-30 uur.

Alexander bruist van de activiteiten. En helpen je met zoeken of  starten.  Dus durf te vragen. Bekijk deze vrolijke buurtexcursie  Film bekijken . 

Samen aan de slag met jouw passie en/of idee. Bundelen van krachten en kennis maakt zelf doen haalbaar en betaalbaar. Sterker nog je zet je plan-talent om in klinkende munt of krijg er iets anders voor terug. Onderhandelen met je talent, inzet en passie. Van klussen-boodschappen dienst opzetten, tot creatieve workshops. Zoeken, vinden of zelf doen.

Inspiratie opdoen? Snuffel even in dit Bruisend ideeën e.boekje.Oosterflank pdf

Opmerking

Je moet lid zijn van Makers en Doeners om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Makers en Doeners

© 2018   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden