Eden Bezuneh
  • Vrouw
  • Rotterdam, Zuid-holland
  • Nederland
Delen op Facebook
Delen
  • Blogteksten

De vrienden van Eden Bezuneh

  • Makers en Doeners
 

De pagina van Eden Bezuneh

JEUGDVELD

Kom op Zondag 13 januari 2013 met het hele gezin naar Jeugdveld in LCC Zevenkamp om 14.00uur

Fuseren of sluiten? of vrede sluiten met je aartsrivaal

De vrijwilligers van speeltijd Jeugdveld krijgen goed nieuws. Hun speeltuin mag open blijven!  Maar ze moeten wel fuseren met hun aartsrivaal  –  speeltuin de Harlekijn. Vanuit de deelgemeente wordt een coördinator aangesteld om dit  proces soepel te laten verlopen. Joke van speeltuin Jeugdveld ziet het helemaal niet zitten om te moeten fuseren met Bep van Harlekijn. Bij speeltuin de Harlekijn is het  niet zo gezellig en ze doen alles anders. Maar de braderie moet georganiseerd worden en om dit voor elkaar te krijgen moeten de dames toch samenwerken. Maar hoe moet dat dan? Wie mag nu achter de popcornmachine? Joke of Bep? Coördinator Linda  heeft haar handen vol aan de twee uitgesproken Dames. De kinderen van beide speeltuinen vinden alle veranderingen wel prima. Terwijl de kinderen al samen op het voetbalveld spelen, probeert Linda een manier te vinden om Bep en Joke met elkaar  te laten samenwerken. En dat blijkt nog lang niet zo eenvoudig.                 

Zondag13 januari 2013 om 14.00uur is Jeugdveld te zien in LCC Zevenkamp (Ambachtsplein 141). Kaarten à €4,50 (€3,40 met Rotterdampas) kunnen gereserveerd worden via de website van het Rotterdams Wijktheater www.rotterdamswijktheater.nl of telefonisch via 010 423 01 92

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van De Makers en Doeners 010 om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Op 3 Januari 2013 om 15.08 zei Makers en Doeners...

Welkom Eden,

Het is mogelijk dat de vrijwilligers van het wijktheater ook communiceren via deze groep. Hier kunnen ze al hun fotos en ervaringen met elkaar delen. Zonder dat er commerciële meekijkers zijn. Die ongevraagd reclame opdringen. Of spelletjes. Hier kun je films folders en  stukken plaatsen voor intern gebruik zonder meekijkers. Dan moet je de groep wel besloten maken. Als je vragen hebt bel me gerust. 010-2203038 Groetjes Marjanne. 

 
 
 

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden