MARKTCONCERT OPEN HOF: SOOTJEVISCH

Gegevens gebeurtenis

MARKTCONCERT OPEN HOF: SOOTJEVISCH

Tijd: December 10 2014 vanaf 11.00 to 16.00
Locatie: Open Hofkerk
Straat: Hesseplaats
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: arktconcert, open, hof:, sootjevisch
Georganiseerd door: Open Hofkerk
Meest recente activiteit: 27 Nov 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

ARKTCONCERT OPEN HOF: SOOTJEVISCH

Op woensdagmorgen 10 december komt het Viswijvenkoor Sootjevisch op het Marktconcert in Open Hof aan de Hesseplaats in Ommoord. Dit koor uit Zevenhuizen, met leden uit de wijde omgeving, is een begrip in de wereld van de ‘zoute muziek’. Behalve voor de oren is er ook voor de ogen veel te genieten! Daar staan de authentieke kleding – de vrouwen dragen klederdracht uit heel Nederland – en de theatrale kwaliteit garant voor. Het koor heeft verder als eigenheid een groot aantal speciaal voor het koor geschreven liedjes, die uitermate onderhoudend zijn. Ook worden nummers van de nieuwste cd gezongen. Het optreden eindigt met een verrassing in de kerstsfeer.

Willem Blonk is sinds begin 2005 de arrangeur en repetitor van Sootjevisch en zal het koor op 10 december ook op onopvallende wijze dirigeren. Het combo dat het koor begeleidt bestaat uit accordeons, gitaren, fluit, viool en contrabas.

Het concert in de kerk begint om 11.00 uur en duurt drie kwartier. Eerst treedt het koor bij goed weer al even buiten op de markt op. Ook nu geldt: entree vrij, collecte bij de uitgang. Hartelijk welkom, ook voor een aankoop op de kerstmarkt of een consumptie !

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor MARKTCONCERT OPEN HOF: SOOTJEVISCH om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden