ARTISTIEK ALEXANDRIUM Zaterdag 23 en zondag 24 maart 12.00-16.00 uur

Gegevens gebeurtenis

ARTISTIEK ALEXANDRIUM  Zaterdag 23 en zondag 24 maart  12.00-16.00 uur

Tijd: Maart 23 2013 van 12.00 tot Maart 24 2013 bij 18.00
Locatie: Alexandrium
Straat: Hoofdweg
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: artistiek, alexandrium
Georganiseerd door: Deelgemeente Alexander en winkelcentrum Alexandrium
Meest recente activiteit: 22 Mrt 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Alexandrium bereidt zich voor op de derde editie van ARTISTIEK ALEXANDRIUM. Het belooft wederom een bijzonder en kleurrijk evenement te worden. met verrassende acts op cultureel en artistiek gebied in de Woonmall, het Shopping Center en de Megastores.

Het festival vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 maart a.s. en is een initiatief van Alexandrium en de deelgemeente Prins Alexander. De coördinatie en organisatie van dit evenement is in handen van TOF Evenementen.

Onderdeel van het festival is een Talentenjacht waar Rotterdam trots op mag zijn. Prins Alexander zit namelijk vol jong talent en Alexandrium vindt dat dit zeker gezien en gehoord mag worden. De Talentenjacht biedt een podium voor jong en aanstormend talent in diverse categorieën, zoals dans, zang, freestyle, living-statues, stand-up comedians en theater.

Voor de meest veelbelovende act wordt de Artistiek Alexandrium Award 2013 uitgereikt en een financiële bijdrage voor talentontwikkeling. De vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaar van deze talentenjacht.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via bijgaand deelnameformulier of stuur je gegevens naar artistiekalexandrium@gmail.com. Zodra je aanmelding binnen is, neemt de organisatie contact met je op om alle details te bespreken. Aanmelden kan t/m 1 maart a.s.

Met je/jullie bijdrage hopen wij de bezoekers enthousiast te maken voor de verschillende (theater)disciplines in hun stad en ze uiteraard een onvergetelijk festival te bezorgen.

Voor meer informatie over het evenement kunt u contact opnemen met de organisatie van Artistiek Alexandrium via artistiekalexandrium@gmail.com of 06 136 47 771.

Prikbord

Reactie van Makers en Doeners op 22 Maart 2013 op 12.56

Opmerking

Bevestigen voor ARTISTIEK ALEXANDRIUM Zaterdag 23 en zondag 24 maart 12.00-16.00 uur om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2021   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden