Gegevens gebeurtenis

CAPELSE ROMMELMARKT

Tijd: September 24 2016 hele dag
Locatie: Koperwiek
Straat: Koperwiek
Plaats: Capelle ad IJssel
Website of map: http://www.capelserommelmarkt…
Telefoon: 06 – 17 95 39 29
Soort gebeurtenis: rommelmarkt
Georganiseerd door: GOEDE DOELEN voedselbank
Meest recente activiteit: 25 Mei 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Capelse Rommelmarkt: steuntje in de rug voor de Voedselbank

Marktdag 2015 (Foto: Capelse Rommelmarkt)
 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zaterdag 24 september is het weer zover: van 9.00 tot 15.30 wordt op het stadsplein van Capelle aan den IJssel de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt gehouden.

Op de rommelmarkt is voor ieder wat wils. Boeken, elektronica, kleding en meubels zijn maar een greep uit het gehele aanbod. Ongetwijfeld zit er voor iedereen wat leuks bij. De allermooiste spullen zullen om 10:00 worden geveild.

Dit jaar staat de Capelse Voedselbank voor hogere kosten dan ooit. Er moet namelijk een vrachtwagen worden aangeschaft. Bovendien staat een verhuizing op het programma in verband met de sloop van de Mient. Daarom heeft de Capelse Rommelmarkt er opnieuw voor gekozen een groot deel van de opbrengst te schenken aan de Capelse Voedselbank.

De inzameling voor deze rommelmarkt is inmiddels begonnen. Vrijwilligers van de kerkelijke gemeente ‘Elim’ zijn bezig spullen in te zamelen en alle voorbereidingen te treffen. Op deze manier wordt geprobeerd opnieuw een mooie opbrengst te realiseren.

Om alle kramen te kunnen vullen is de organisatie nog op zoek naar tweedehands artikelen. Als u ook spullen te bieden heeft voor de rommelmarkt, neem dan contact op met de rommelfoon: 06 – 17 95 39 29. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om de spullen op te halen of langs te brengen. Voor meer informatie kan ook een bezoek aan de website worden gebracht: www.capelserommelmarkt.nl.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 mei 2016

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor CAPELSE ROMMELMARKT om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden