Gegevens gebeurtenis

Expositie Johan Capello

Tijd: Mei 18 2013 vanaf 13.00 to 16.00
Locatie: Centraal Wonen Zevenkamp
Straat: Victor E. Van Vrieslandstraat en het August Vermeijlenpad.
Plaats: Rotterdam Alexander
Soort gebeurtenis: expositie
Georganiseerd door: Centraal Wonen Zevenkamp
Meest recente activiteit: 9 Mei 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Expositie Johan Capello in Centraal Wonen Zevenkamp

Op 18 mei opent de overzichtsexpositie van de Rotterdamse snelschilder en woordkunstenaar Johan Capello op de Open Dag van CW7. De in 2010 overleden Capello werkte in de stijl van Herman Brood en was geïnspireerd door Karel Appel. Hij leefde ruig en was barman in de oud Rotterdamse kroegen de Pui en het Bolwerk. Zijn kijk op het bestaan kon hij krachtig en met vaak niet meer dan enkele scherpe vegen visualiseren.

Op 18 mei is er vanaf 13.00 uur een ontspannen en feestelijk programma voor wie altijd al wilde weten hoe CW7 in de praktijk werkt. Er zijn zelfs twee te huren woningen te bezichtigen. Voor kunstliefhebbers is er nog veel meer te doen, onder andere een workshop lenteschilderijen maken. Kijk voor het volledig programma en beschikbare woningen op www.cw7.nl

Johan Capello woonde in CW7, het leukste dorp van Rotterdam.  Zo’n 120 bewoners tussen de 0 en 80 jaar hebben met elkaar een prettige veilige omgeving opgebouwd aan de rand van de stad. Er zijn 60 huizen met 8 gemeenschappelijke ruimtes, 3 binnentuinen, een café, logeerkamers en een boomgaard. Hier wonen mensen die hun buren kennen en elkaar graag helpen als het nodig is. CW’ers houden van natuur en kunst en maken graag kennis met verschillende levensstijlen.

Centraal Wonen Zevenkamp ligt aan de rand van de polders op tien minuten loopafstand van metrostation Ambachtsland tussen de Victor E. Van Vrieslandstraat en het August Vermeijlenpad.

Klik hier voor de route: http://9292.nl/reisadvies/station-rotterdam-centraal/rotterdam_victor-e-van-vrieslandstraat/aankomst/2013-05-18T1259

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Expositie Johan Capello om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden