INTOCHT SINTEKLAAS WINKELCENTRUM AMBACHTSLAND

Gegevens gebeurtenis

INTOCHT SINTEKLAAS WINKELCENTRUM AMBACHTSLAND

Tijd: November 14 2015 vanaf 14.00 to 17.00
Locatie: Ambachtsplein
Straat: Ambachtsplein
Plaats: RotterdamZevenkamp
Soort gebeurtenis: sinterklaas
Georganiseerd door: winkeliersvereniging
Meest recente activiteit: 8 Nov 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

van 14:00 tot 17:00

Winkelcentrum Zevenkamp staat zaterdag 14 november op zijn kop, want Sinterklaas komt op bezoek. Kinderen kunnen op de foto met de Sint of met één van de Pieten. Er wordt gezongen, gedanst en als klap op de vuurpijl worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.
De koets met Sinterklaas vertrekt om 14.00 uur vanaf volkstuinvereniging De Tochten. De Sint wordt begeleid door een blaaskapel en minstens vijftig Pieten lopen mee.
De route gaat vervolgens via de Cole Porterstraat, Tochtenweg en het Lauwersmeer naar het winkelcentrum.
Daar begint het programma om 14.30 uur. “Vorig jaar kwamen zeker duizend mensen naar het winkelplein”, zegt Pierre Rietveld. Hij, zijn vrouw Monique Rietveld en Cor en Nancy van Veenhuyzen organiseren voor het vierde jaar de intocht van Sinterklaas in Zevenkamp.
“Het is elk jaar een enorm feest en het wordt steeds drukker. De kleurwedstrijd is ook favoriet. Deze staat op de achterkant van de flyer die we op scholen in Nesselande en Zevenkamp hebben uitgedeeld. Kinderen kunnen nog meedoen, er zijn leuke prijzen te winnen.” De kleurplaat is te downloaden op www.sintintocht7kamp.webklik.nl en moet vóór 11 november worden ingeleverd bij Tabac & Giftshop Cigo in winkelcentrum Zevenkamp.
De intocht wordt mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging, volkstuinvereniging De Tochten en gebiedscommissie Prins Alexander. Bron https://zevenkamp.wordpress.com/2015/11/08/intocht-sinterklaas-en-pieten-op-14-november/

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor INTOCHT SINTEKLAAS WINKELCENTRUM AMBACHTSLAND om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden