KENNISMAKEN MET DE KANDIDATEN VOOR DE GEBIEDSCOMMISSIE

Gegevens gebeurtenis

KENNISMAKEN MET DE KANDIDATEN VOOR DE GEBIEDSCOMMISSIE

Tijd: Februari 7 2014 vanaf 19.30 to 22.00
Locatie: Romeynshof,
Straat: Stresemannplaats 8
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: kennismaken, met, de, kandidaten, voor, gebiedscommissie
Georganiseerd door: Gemeente Rotterdam
Meest recente activiteit: 11 Jan 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

KENNISMAKEN MET DE KANDIDATEN VOOR DE GEBIEDSCOMMISSIE

Kennismaken met de kandidaten voor de gebiedscommissie in Prins Alexander! Het is (bijna) zover! De deelgemeentebesturen worden na de verkiezingen van 19 maart 2014 vervangen door gebiedscommissies. Daarom kunnen de inwoners van Prins Alexander op 7 en 13 februari 2014 kennismaken met de kandidaten. Want wie er na maart 2014 in de gebiedscommissie komt, dat beslis jij! Tijdens de kennismakingsbijeenkomsten komt kort aan bod hoe de gebiedscommissie eruit gaat zien en wat haar taken en bevoegdheden zijn. Vervolgens presenteren de kandidaten zichzelf, hun achtergrond en hun visie. Er is ruimte voor vragen, voor discussie en confrontatie, want ook in jouw gebied zullen de kandidaat-gebiedscommissieleden genoeg hebben om voor en tegen te strijden. Bovendien kun je meteen ideeën aandragen op het gebied van bewonersinitiatieven en burgerparticipatie. Dan kunnen de kandidaten daar direct hun mening over geven en met jou het gesprek aangaan.

Doe dus mee in jouw wijk, zorg dat je weet op wie je stemt 19 maart en kom naar een bijeenkomst in jouw gebied! Praktische informatie Wanneer: Vrijdag 7 februari (locatie: Romeynshof, Stresemannplaats 8, Rotterdam-Ommoord) Donderdag 13 februari (locatie: CurZus&Zo, Remmet van Milplaats 15) Hoe laat: Start 19.30 uur (inloop 19.00 uur), einde 22.00 uur Kosten:

Geen Aanmelden (niet verplicht): www.lokaal.org/informatiebijeenkomsten Meer informatie Meer informatie over de gebiedscommissies vind je op www.rotterdam.nl/gebiedscommissie

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor KENNISMAKEN MET DE KANDIDATEN VOOR DE GEBIEDSCOMMISSIE om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2021   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden