Kijkje in de keuken van het Rotterdams Opera Koor

Gegevens gebeurtenis

Kijkje in de keuken van het Rotterdams Opera Koor

Tijd: Maart 24 2013 vanaf 19.45 to 22.15
Locatie: Open Hofkerk
Straat: Hesseplaats 44
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: kijkje, in, de, keuken, van, het, rotterdams, opera, koor
Georganiseerd door: Opera koor Open hofkerk
Meest recente activiteit: 2 Mrt 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Kijkje in de keuken van het Rotterdams Opera Koor

ROTTERDAM - Het Rotterdams Opera Koor houdt een open repetitieavond op donderdagavond 14 maart 2013. Het koor repeteert vanaf 19:45 tot 22:15 uur in de Open Hof Hesseplaats 441 in Ommoord.

Het Rotterdams Opera Koor is een multicultureel koor en iedereen is wel kom. U kunt komen luister of mee repeteren die avond alle stem soorten zijn welkom noten lezen is niet verplicht.

Voor de open repetitie kun u zich nu aanmelden www.rokoor.nl dan ligt de muziek voor u klaar. In de pauzen van de repetitie en na afloop kunt u kennismaken met de koorleden en dirigent.

Dit jaar heeft het Opera Koor ook een stichting Vrienden van het Rotterdams Opera Koor voor meer informatie zie de website www.rokoor.nl.

Het Rotterdams Opera Koor bestaat dit jaar 90 Jaar Hoogte punten van de afgelopen jaren waren optredens met, Inessa Galante, Waldin Roes, Lee Towers, Robert Hol, Miranda van Kralingen, Ernst Daniël Smid, Henk Poort, Annemarie Kramer Kiri te Kanawa en Eva Maria Westbroek.

Het Opera Koor geeft nog drie concerten dit seizoen op zondagmorgen 24 maart van smartlap tot opera en op vrijdagavond 17 mei ons 90 jarig jubileumconcert in Club Eclips voor meer informatie zie onze website www.rokoor.nl. En we sluiten het seizoen af met een concert op zondagmiddag 2 juni van smartlap tot opera in Crooswijk en starten in september weer met een concert in Nesselande.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Kijkje in de keuken van het Rotterdams Opera Koor om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden