Gegevens gebeurtenis

MIDZOMERFESTIVAL IN SCHOLLEBOS

Tijd: Juni 28 2015 hele dag
Locatie: SCHOLLEBOS
Straat: Schollebos
Plaats: Capelle ad IJssel
Soort gebeurtenis: midzomerfestival, in, schollebos
Georganiseerd door: SKVR/gemeente Caplle st Ijselconcerten
Meest recente activiteit: 4 Apr 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Share on facebookShare on twitter


CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op 28 juni 2015 vindt het midzomerfestival weer plaats in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Jaarlijks komen hier duizenden bezoekers op af.
Pianist Daniel Wayenberg was op alle midzomerfestivals, aanwezig en is dat dit jaar ook weer.
Pianist Daniel Wayenberg was op alle
midzomerfestivals, aanwezig en is dat
dit jaar ook weer.

Na 16 jaar succesvol het Midzomerfestival te hebben georganiseerd geeft de Stichting IJsselconcerten het stokje over aan de SKVR. “Doordat het steeds moeilijker wordt de benodigde vrijwilligers bij elkaar te krijgen, en door een daling van de gemeentelijke subsidie in 2013, werd het steeds moeilijker het festival te organiseren”, aldus Frans van Leur van Stichting IJsselconcerten. “We vonden het tijd om het stokje over te dragen.”

In overleg met de gemeente Capelle aan den IJssel neemt de SKVR de organisatie van het Midzomerfestival van de Stichting IJsselconcerten over. Eric Vermaak van SKVR: “Toen de gemeente ons benaderde of we de organisatie eventueel op ons zouden willen nemen, zijn we gelijk met de Stichting IJsselconcerten in gesprek gegaan. Daar zijn we snel uitgekomen. We verwachten het festival met de beschikbare middelen met dezelfde kwaliteit te kunnen voortzetten.”

Wethouder Josien van Cappelle (cultuur): “Ik ben erg blij dat het Midzomerfestival behouden blijft voor Capelle aan den IJssel.” Ze bedankt het bestuur van de Stichting IJsselconcerten voor hun inzet van de afgelopen 16 jaar. “Het bestuur heeft jaar op jaar een interessant festival weten te organiseren en bijgedragen aan de levendigheid van Capelle”.

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland. SKVR Muziek is dé plek in Capelle aan den IJssel waar je terecht kunt voor muziekles in de vrije tijd en organiseert dit jaar voor het eerst het Midzomerfestival.

Het bestuur van de Stichting IJsselconcerten wil langs deze weg een ieder bedanken voor zijn of haar inzet voor het slagen van zestien festivals. Met name noemt zij de aanwezigheid van Daniël Wayenberg die op alle festivals acte de présence heeft gegeven.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor MIDZOMERFESTIVAL IN SCHOLLEBOS om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden