Open huis Kunstkring in de Einsteinflat

Gegevens gebeurtenis

Open huis Kunstkring in de Einsteinflat

Tijd: November 1 2014 tot November 8 2014
Locatie: Kunstkring in de Einsteinflat
Straat: Einsteinplaats 902
Plaats: Rotterdam
Soort gebeurtenis: open, huis, kunstkring, in, de, einsteinflat
Georganiseerd door: Kunstkring Alexander
Meest recente activiteit: 26 Okt 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Tijdens de Nationale KunstwNationale Kunstweek Open Huis bij Kunstkring Prins Alexander, van 1 tot en met 9 november houdt de Kunstkring Prins Alexander op verschillende momenten Open Huis aan de Einsteinplaats 902, Rotterdam Ommoord. De ruimte is 1 minuut lopen van metrohalte Binnenhof.

Bewoners van Prins Alexander, maar ook van daarbuiten, zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken of om aan een activiteit deel te nemen. Kosten: kleine vergoeding voor materiaalgebruik en consumptie.

Activiteiten
Dinsdag 4 november, 14.00-16.00 uur Inloop. Kunstenaars Arnold Holterman en Cobie Schoneveld vertellen over de activiteiten van de KPA en het werk dat er hangt en staat.

Dinsdag 4 november, aanvang 20.00.Kunstcafé met een expositie en presentatie van Arnold (Nix) Holterman.

Woensdag 5 november, 14.00-16.30 Activiteiten voor kinderen onder begeleiding van kunstenaars: Marieke de Koning, vertelling met schilderen en knutselen, Cobie Schoneveld, creatief met speksteen.

Donderdag 6 november, 14.00-16.30 uur Schilderen: demonstraties en meedoen? Willem Bijl, expressieve kleuren, variaties in vorm en gemengde techniek, Anja Vreeswijk, schilderen met zand en schelpen.

Zaterdag 8 november, 14.00 uur. Demonstraties Jolanda van der Heiden, Maliën Art-sieraden,Simone van Beers, schilderen met stippen (geïnspireerd door Aboriginals).

De Kunstkring Prins Alexander

De Kunstkring Prins Alexander telt ongeveer 80 leden en bestaat sinds 2005. Zij heeft tot doel: het stimuleren van lokale initiatieven op het gebied van de beeldende kunst en het betrekken van de lokale beeldende kunstenaars bij het ontwikkelen van initiatieven.

Daarbij wil ze aansluiten bij de wensen en behoeften van beeldende kunstenaars ten aanzien van beeldende kunstactiviteiten.

Daarnaast probeert de Kunstkring onderlinge contacten tussen de beeldend kunstenaars te versterken door bij haar activiteiten een brede groep beeldend kunstenaars(professioneel, semi-professioneel en vrijetijdskunstenaars) te betrekken en te laten participeren.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Open huis Kunstkring in de Einsteinflat om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van De Makers en Doeners 010

Bijwonen (1)

© 2022   Gemaakt door Makers en Doeners.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden